De troeven van Nestr

Lokaal netwerk en expertise

We beseffen hoe belangrijk de kennis van een buurt is bij vastgoed. Is de wijk rustig en veilig? Waar liggen scholen, winkels en parken? Hoe evolueert de buurt? Zaken die je enkel weet als je de buurt goed kent. Daarom werken we vooral regionaal.

Realistische inschatting van prijs

Nestr doet niet mee met het naar de mond praten van onrealistische schattingen. Dat zorgt enkel voor frustratie op termijn. We kennen ons vak en kunnen je een mooie maar ook realistische prijs voorstellen op basis van je eigendom, de omgeving en de markt. Samen gaan we voor de beste prijs.

Uitstekende opvolging

Nestr is gekend voor zijn actieve aanpak. Geen getreuzel, geen geleuter, vanaf het eerste contact maken we er meteen werk van. Of het nu gaat over de opmaak van jouw dossier, de marketing van jouw woning, feedback bij de te koopstelling, de compromis of onze dienst na verkoop. Wij communiceren snel, to-the-point en zijn steeds vlot bereikbaar.

Zeer persoonlijke aanpak

Wie spreekt over een nest, denkt aan klein en gezellig. Kwaliteit boven kwantiteit. Wij willen je helpen bij jouw dossier. Persoonlijk, eerlijk en direct. Alsof je samen op stap bent met een goede vriend die kennis heeft van immobiliën. Geen wonder dat wij achteraf nog wel eens een pint gaan drinken met tevreden klanten.

Wat ons typeert?

Resultaatgericht

Groot of klein, oud of nieuw, we gaan altijd voor het beste resultaat. Snel, eerlijk en efficiënt.

Expertise en ervaring

Vertrouw je woning toe aan een kantoor dat kan bouwen op jaren ervaring in aan- en verkoop.

Een woord is een woord

Afspraken nemen we heel serieus bij Nestr. Geen loze beloftes. Wat we beloven doen we ook.

Betrokken

Als we een dossier aannemen, dan gaan we er ook voor. Van start tot finish staan we aan je zijde.

Efficiënt

Geen overbodige toeters en bellen bij Nestr. We organiseren alles in functie van een vlot traject.

Aanpak op maat

Elk huis is anders. Daarom starten we met een persoonlijk gesprek en een individuele aanpak.

Meet the team

Bruno Coucke

Zaakvoerder (BIV 512.084)
Bruno ademt vastgoed. Gaat het nu over woningen, appartementen, bouwgrond, nieuwbouwprojecten of bedrijfspanden, hij helpt je doorheen het soms ingewikkelde proces van kopen, verkopen, huren en verhuren. Klanten van Nestr waarderen hem om zijn onderbouwde en altijd eerlijke antwoorden, maar misschien wel evenveel omwille van zijn open persoonlijkheid en bezorgdheid. Hij gaat tot het uiterste om mensen te helpen en ligt ’s nachts wakker tot hij de ideale oplossing vindt.

Sarah Demey

Jurist
Sarah is bedrijfsjurist, als dochter van een architect zit de feeling voor vastgoed in de genen. Met een master in rechten en in het notariaat zorgt ze achter de schermen voor de correcte juridische ondersteuning in alle dossiers. Een belangrijk onderdeel van Nestr, want voor transacties zonder zorgen moet alles tot in de puntjes onderzocht en voorbereid zijn.

Nestrs aan het woord